Om du inte kan läsa detta EMail, då hittat du vår web version här!
 
Logo labelsandribbon.se
 
Nyhetsbrev November 2014

Besök vår Shop
 
Blackfriday kommer till labelsandribbon.se
Spara pengar med Labelsandribbon.se
Kommer snart: Black Friday!

I år firar vi Black Friday stort på Labelsandribbon.se! Kampanjen pågår 28/11 - 01/12. Det olycksbådande namnet Black Friday kommer ursprungligen ifrån USA där julshoppingen på allvar drar igång fredagen efter Thanksgiving. I Philadelphia resulterade detta i att gatorna fylldes av fotgängare och bilar så att det knappt gick att ta sig fram. Namnet hänvisade därför till trafiksituationen och började användas redan på 60-talet.
Detta är ännu inget som firas i Norden, men kan USA göra det så väl kan vi göra det!
För att fira detta så erbjuder vi 10% rabatt på dina köp hos oss. Så spara pengar och ge dina handgjorda skapelser eller presenter en inslagning som är unik och sätter pricken över i:et för dina julklappar. Klicka på länken till vår hemsida och skriv in kampanjkoden blackfriday2014Ha en trevlig ”Black Friday” helg
Till vår Shop
 
Några av våra produkter
Nöjd kund från labelsandribbon.se
Hängetiketter
Lägg till en extra elegans och stärk ditt varumärke för dina handgjorda kläder eller visa upp din nya klädkollektion med våra eleganta specialdesignade hängetiketter. Följ länken och skapa din egen unika hang tag i några få enkla steg:
 
Beställ här
 

Vävd etikett med din design/logga
Vävd etikett med din design/logga
Sätt dina egna ord och logga på våra snygga vävda etiketter. Detta är det perfekta sättet att göra dina etiketter helt unika och lägger till en känsla av professionalism. Ta reda på hur du skapar dina egna exklusiva etiketter genom att klicka på länken och följ de enkla stegen till din speciella etikett:
 
Beställ här
 
 
Facebook
facebook woven labels
Facebook
Besök vår facebook sida som nu har över 4000 "likes" Här hittar du tips, inspiration och råd för våra produkter både från oss och kunder.
Facebook
 
 
 
Avsluta prenumeration
Ifall du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev så klicka på länken nedan "Avsluta".
 
Avsluta
 

 

 
Varför oss
Vi har 10 års erfarenthet!
Vårt företag är baserat i Göteborg. Med våra andra partners representerar vi 11 länder. Vi tillverkar och levererar vävda, tryckta namnband, hangtags och presentband över hela världen sedan 2005.
 
 
Varför oss
 

 

 
Kontakta oss
Telefon:
+46 31 7880908
Eller klicka nedan för att använda vårt kontakt formulär .
 
 
Kontakt formulär
 
 
 
Nyhetsbrev November 2014