Om du inte kan läsa detta EMail, då hittat du vår web version här!
 
Logo labelsandribbon.se
 
Nyhetsbrev Maj 2015

Besök vår Shop
 
Nu har helt nya symboler har lagts till vårt nuvarande sortiment för våra namnlappar och hangtags
Vi skulle vilja presentera våra nya presentband för er!
Vackra presentband kommer alltid att ge den perfekta känslan och touchen på din present, inbjudningskort eller dina designade kläder. Bandet kan knytas, flätas eller sys fast, men varför stanna där?
Säg det med skrift...
Med Labelsandribbon.se kan du lägga till det där lilla extra och sätta en personlig prägel med en text som är gjord med vårt unika folietryck. Välj mellan ett ljust silvrigt skimmer eller ett guldglänsande tryck; allt för att fånga uppmärksamhet till just era varor.

Det dubbelsidiga satinbandet ger en symmetrisk, perfekt finish och skapar eleganta bågar att linda runt presentaskar. Våra satinband har också en vävd stagkant för att förhindra nötning och ge stadga åt bandet.

Så bind upp er med LabelsandRibbon.se. Med ett sådant otroligt urval av färger och bandbredd är du garanterad att hitta bandet som du söker. Vi erbjuder bra priser och flexibiliteten att beställa från 10 meter samt snabb service och snabba leveranser.

På vår hemsida ser du hur det kommer att se ut innan du beställer. Så inget köpa grisen i säcken hos oss!

Stig in Aladdins grotta...
Till shoppen
 
Vävd etikett med din design/logga
Vävda namnlappar från labelsandribbon.se
Vävd etikett
Sätt dina egna ord och logga på våra snygga vävda etiketter. Detta är det perfekta sättet att göra dina etiketter helt unika och lägger till en känsla av professionalism. Ta reda på hur du skapar dina egna exklusiva etiketter genom att klicka på länken och följ de enkla stegen till din speciella etikett:
 
Beställ här
 
 
Facebook
facebook woven labels
Facebook
Besök vår facebook sida som nu har över 4000 "likes" Här hittar du tips, inspiration och råd för våra produkter både från oss och kunder.
Facebook
 
 
 
Avsluta prenumeration
Ifall du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev så klicka på länken nedan "Avsluta".
 
Avsluta
 

 

 
Varför oss
Vi har 10 års erfarenthet!
Vårt företag är baserat i Göteborg. Med våra andra partners representerar vi 11 länder. Vi tillverkar och levererar vävda, tryckta namnband, hangtags och presentband över hela världen sedan 2005.
 
 
Varför oss
 

 

 
Kontakta oss
Telefon:
+46 31 7880908
Eller klicka nedan för att använda vårt kontakt formulär .
 
 
Kontakt formulär
 
 
 
Nyhetsbrev Mars 2015