Om du inte kan läsa detta EMail, då hittat du vår web version här!
 
Logo labelsandribbon.se
 
Nyhetsbrev Januari 2015

Besök vår Shop
 
Blackfriday kommer till labelsandribbon.se
Om grafisk design var en religion då skulle typografi vara prästen.
Nu flera nya typsnitt att välja mellan!

Det är ingen tvekan om att dina ord, färger och bilder berättar en historia, men glöm inte av att uppmärksamma ditt val av typsnitt när du utformar din etikett. Det typsnitt som du använder för din text kan skildra ett meddelande långt bortom det som orden du skriver gör. En persons val av typsnitt kan förmedla en personlighet som du vill att ditt alster skall utstråla!
Att välja ett typsnitt för din text är som att plocka en ”outfit” för ett särskilt tillfälle. Det finns en skiljelinje mellan typsnitt som är eleganta och uttrycksfulla och typsnitt som är funktionella och lämpliga under andra omständigheter. Vi kan idag redan erbjuda en mängd olika typsnitt att välja mellan, men snart så kommer det ännu fler. Om du vill ha hjälp att välja ett typsnitt för din etikett, vänligen meddela oss och vi kommer gärna att ge förslag för att hjälpe er att välja det perfekta typsnittet.
Kolla in typsnitten här
 
Några av våra produkter
Vävda namnlappar från labelsandribbon.se
Vävd etikett med din design/logga
Sätt dina egna ord och logga på våra snygga vävda etiketter. Detta är det perfekta sättet att göra dina etiketter helt unika och lägger till en känsla av professionalism. Ta reda på hur du skapar dina egna exklusiva etiketter genom att klicka på länken och följ de enkla stegen till din speciella etikett:
 
Beställ här
 

Tryckta Hang Tags från labelsandribbon.se
Hängetiketter
Lägg till en extra elegans och stärk ditt varumärke för dina handgjorda kläder eller visa upp din nya klädkollektion med våra eleganta specialdesignade hängetiketter. Följ länken och skapa din egen unika hang tag i några få enkla steg:
 
Beställ här
 
 
Facebook
facebook woven labels
Facebook
Besök vår facebook sida som nu har över 4000 "likes" Här hittar du tips, inspiration och råd för våra produkter både från oss och kunder.
Facebook
 
 
 
Avsluta prenumeration
Ifall du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev så klicka på länken nedan "Avsluta".
 
Avsluta
 

 

 
Varför oss
Vi har 10 års erfarenthet!
Vårt företag är baserat i Göteborg. Med våra andra partners representerar vi 11 länder. Vi tillverkar och levererar vävda, tryckta namnband, hangtags och presentband över hela världen sedan 2005.
 
 
Varför oss
 

 

 
Kontakta oss
Telefon:
+46 31 7880908
Eller klicka nedan för att använda vårt kontakt formulär .
 
 
Kontakt formulär
 
 
 
Nyhetsbrev November 2014